Mesagerul.ro

Omul de afaceri Cristian Marinescu, donație pentru Spitalul Județean

Omul de afaceri Cristian Marinescu, donație pentru Spitalul Județean

Omul de afaceri sibian Cristian Marinescu a donat miercuri pentru Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu peste o mie de măști

Omul de afaceri sibian Cristian Marinescu a donat miercuri pentru Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu peste o mie de măști de protecție și 50 de viziere.

Donația vine în contextul pandemiei de coronavirus și are scopul de a acoperi din necesitățile curente ale medicilor aflați în prima linie.

”Eu sunt absolvent de Medicină la Sibiu, o parte dintre medicii care lucrează la Spitalul Județean mi-au fost profesori, alții îmi sunt prieteni, și știu că toți trec printr-o perioadă dificilă așa că mi s-a părut firesc să vin în sprijinul lor. Am pus mâna pe telefon, am întrebat care este necesarul și astăzi am făcut donația. Consider că este un gest absolut normal în aceste vremuri și încurajez pe oricine își permite să facă același lucru”, a declarat omul de afaceri.

Materialele sanitare au fost achiziționate de la un producător local – vizierele, și de pe piața națională măștile.

Cristian Marinescu spune că intenționează să facă o donație similară zilele următoare și Spitalului de Pediatrie. În plus, acesta nu este la primul g

copyright © 2020 mesagerul.ro