Mesagerul.ro

Parcare gratuită pentru proprietarii de mașini electrice

Parcare gratuită pentru proprietarii de mașini electrice

Proprietarii autovehiculelor propulsate 100% electric ar putea fi scutiți de la plata parcărilor în toate parcările publice locale. Proiectul de hotărâre a fost

Proprietarii autovehiculelor propulsate 100% electric ar putea fi scutiți de la plata parcărilor în toate parcările publice locale. Proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierul local Ioan Stroie și se va afla pe masa consilierilor în ședința ordinară ce va avea loc în 31 ianuarie.
Unul dintre proiectele ce vor fi supuse aprobării în ședința de Consiliului Local din 31 ianuarie este și cel inițiat de consilierul local Ioan Stroie referitor la scutirea de la plata tarifului de parcare în toate parcările publice stradale din municipiul Sibiu pentru autovehiculele propulsate 100% electric.
În Hotărâre se subliniază că se ia în considerare „creșterea accentului pentru dezvoltarea tehnologiilor prietenoase cu mediul și încurajarea folosirii mijloacelor de transport achiziționate electric în detrimentul celor poluante, în vederea încurajării achiziționării și utilizării mijloacelor de transport ecologice în scopul reducerii emisiilor nocive în atmosferă, protejând astfel mediu înconjurător și sănătatea populației”.

Dacă Hotărârea va fi aprobată, abonamentul se va elibera de către Servic

copyright © 2020 mesagerul.ro