Mesagerul.ro

Patru USR-iști vor să candideze la Primăria Sibiu

Patru USR-iști vor să candideze la Primăria Sibiu

Alegerile interne pentru desemnarea candidaților la alegerile locale au fost sistate în USR Sibiu până după alegerile prezidențiale, a anunțat președintele organizației

Alegerile interne pentru desemnarea candidaților la alegerile locale au fost sistate în USR Sibiu până după alegerile prezidențiale, a anunțat președintele organizației Adrian Echert. ”Am amânat toate desemnările până după alegerile prezidențiale. Motivul este că vrem să ne concentrăm pe campania prezidențială, în primul rând, iar apoi nu am dorit ca oamenii să-și piardă motivația după alegerile interne, pentru nu toată lumea câștigă. Am luat această decizie în Biroul Județean chiar cu riscul de a pierde puțin din timpul de promovare al candidaților”, a declarat Echert pentru Turnul Sfatului.

Selectarea candidaților va continua după 30 noiembrie, însă până atunci este încă deschisă perioada de înscriere a celor care vor să candideze la alegerile locale. Până acum, pentru Primăria Sibiu s-au înscris patru persoane, iar pentru Cisnădie și Șelimbăr câte două.

În alte județe, organizațiile locale au anunțat candidați pentru alegerile locale. De exemplu, la Primăria Constanța va candida deputatul Stelian Ion, iar Clotilde Armand va candida pentru primăria Sectorului 1.

Post-ul

copyright © 2021 mesagerul.ro