Mesagerul.ro

Peripeții ”la stropit”: Un ialomițean, un botoșănean și un sibian, toți băuți, implicați în trei accidente

Peripeții ”la stropit”: Un ialomițean, un botoșănean și un sibian, toți băuți, implicați în trei accidente

Pandemia nu i-a oprit ieri pe un tânăr de 26 de ani din Ialomița, pe un sibian de 31 de ani și pe un botoșănean de 23 de ani să... Post-ul Peripeții ”la stropit”:

Pandemia nu i-a oprit ieri pe un tânăr de 26 de ani din Ialomița, pe un sibian de 31 de ani și pe un botoșănean de 23 de ani să urce la volan, băuți. Cei trei au produs ieri accidente de circulație, în Sibiu și Cisnădioara. Ialomițeanul a lovit două autovehicule într-o parcare de pe Bulevardul Mihai Viteazu, după care s-a oprit într-o mașină parcată pe strada Nicolae Iorga. ”Conducătorul auto a fost identificat de politiștii rutieri în zonă si a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind savârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, anunță IPJ Sibiu.

Tot ieri, pe strada Bisericii din Cisnădioara, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Botoșani, a acroșat un stâlp din beton în timp ce efectua manevra de mers înapoi, la volanul unui autoturism. ”Testat alcoolscopic, polițiștii au constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele botoșăneanului s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea inf

copyright © 2020 mesagerul.ro