Mesagerul.ro

Peste 250 de sibieni au primit ajutorul pompierilor în mini-vacanța de Crăciun

Peste 250 de sibieni au primit ajutorul pompierilor în mini-vacanța de Crăciun

În mini-vacanța de Crăciun Inspectoratul pentru Situații de Urgență a județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a patru incendii. De asemenea, au acordat

În mini-vacanța de Crăciun Inspectoratul pentru Situații de Urgență a județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a patru incendii. De asemenea, au acordat primul-ajutor calificat unui număr de 211 de cazuri medicale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit în această perioadă la patru incendii, printre acestea se numără o anexă gospodărească din localitatea Axente Sever, o casă în localitatea Sadu, două tomberoane de plastic din Șura Mică și două pubele de gunoi în Mediaș.

Pompierii militari au acordat primul-ajutor calificat în 211 de cazuri mediale, iar alte 48 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare din cadrul Serviciilor voluntare din Copșa Mică și Ocna Sibiului.

Salvatorii sibieni au intervenit și au acordat primul ajutor în cazul a patru accidente rutiere. În total, șapte persoane au fost rănite, care din nefer

copyright © 2020 mesagerul.ro