Mesagerul.ro

Petre Daea vine azi în Sibiu, la deschiderea primului magazin al Casei Române de Comerț „Unirea”

Petre Daea vine azi în Sibiu, la deschiderea primului magazin al Casei Române de Comerț „Unirea”

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Petre Daea, va ajunge azi după amiază în Sibiu. Oficialul va participa la deschiderea primului magazin al Casei

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Regionale, Petre Daea, va ajunge azi după amiază în Sibiu. Oficialul va participa la deschiderea primului magazin al Casei de Comerț Agroalimentar „Unirea”, dedicat produselor locale.

Petre Daea va ajunge în Sibiu la ora 15:30, la deschiderea primului magazin prin intermediul Casei Române de Comerț „Unirea”. „Acesta este un punct de desfacere pentru producătorii locali de brânzeturi din Sibiu. Se va numi simplu BRÂNZĂRIE.
Adresa: Strada Turnului nr. 19, lângă piața Cibin”, anunță instituția.

„Este un proiect al Casei Române de Comerț Agroalimentar Unirea, care pornește deschiderea unor lanțuri de magazine cu specific regional în toată țara. Primul este deschis la Sibiu. Marfa din magazin va fi exclusiv de la producătorii din Sibiu – toți vând inclusiv în Piața Transilvania. Marfa va ajunge conform unui circuit simplu: Casa de Comerț o preia de la producători, o vinde și aceștia își primesc banii”, ne-a explicat sibianul Ionuț George Diaconeasa, consilierul ministrului Agriculturii.

Mai multe despre magazinul „Brânzărie” citi

copyright © 2020 mesagerul.ro