Mesagerul.ro

Pieton lovit de mașină în zona centrală a Sibiului. Șoferul

Pieton lovit de mașină în zona centrală a Sibiului. Șoferul

Un pieton a fost lovit de mașină ieri dimineață, în zona centrală a Sibiului, șoferul fugind de la locul faptei. Polițiștii l-au prins ulterior. Evenimentul

Un pieton a fost lovit de mașină ieri dimineață, în zona centrală a Sibiului, șoferul fugind de la locul faptei. Polițiștii l-au prins ulterior.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de ieri, în jurul orei 10:00. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Veștem, în timp ce conducea autoturismul pe strada Someșului, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta pentru a parca pe trotuar și a acroșat un bărbat în vârstă de 34 de ani, sibian, care circula regulamentar în calitate de pieton.

”Imediat după producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei fiind identificat în scurt timp, în zonă, de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, într-un comunicat de presă.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părărsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

copyright © 2021 mesagerul.ro