Mesagerul.ro

Plan pentru redeschiderea restaurantelor. Propunerea patronilor din HORECA

Plan pentru redeschiderea restaurantelor. Propunerea patronilor din HORECA

Terasele trebuie deschise de la 1 iunie, odată cu unitățile take-away cu servire la interior. Din 15 iunie, se deschid și spațiile închise, cu anumite restricții.

Terasele trebuie deschise de la 1 iunie, odată cu unitățile take-away cu servire la interior. Din 15 iunie, se deschid și spațiile închise, cu anumite restricții. De la 1 iulie ar urma să se elimine orice restricție. Acesta este planul pe care Organizația Patronală HORA îl propune premierului Ludovic Orban. ” Decizia de deschidere a teraselor să fie luată cât mai repede în perioada 25-28 mai, iar publicarea Hotărârii de Guvern să se facă în Monitorul Oficial, în aceeași zi”, solicită HORA. Organizația solicită să se stabilească protocoalede sanitație de către ANSVSA, împreună cu reprezentanții industriei, iar acestea să fie publicate în Monitorul Oficial o dată cu Hotărârea de Guvern de redeschidere a teraselor.

media-159025151238133200

Planul de redeschidere a restaurantelor în România presupune ca de la 1 iunie să fie deschise terasele și unitățile take-away, cu servire în interior. În cazul teraselor, ar trebui să existe o distanță de 1,5 metri înt

copyright © 2020 mesagerul.ro