Mesagerul.ro

PLUS vrea liste comune cu USR la locale și parlamentare

PLUS vrea liste comune cu USR la locale și parlamentare

Consiliul Național PLUS a decis astăzi să adreseze o scrisoare deschisă membrilor USR în care transmite că vrea continuarea Alianței pentru alegerile locale și

Consiliul Național PLUS a decis astăzi să adreseze o scrisoare deschisă membrilor USR în care transmite că vrea continuarea Alianței pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor, precum și transformarea acesteia, la un moment dat, într-o fuziune a celor două partide. PLUS mai propune formarea unui guvern din umbră și a unui program politic comun, potrivit unui comunicat de presă al partidului remis, duminică, Mediafax.

Formațiunea condusă de Dacian Cioloș mai dorește o structură executivă unică care să consolideze formula deja agreată la nivelul Protocolului Politic al Alianței., care să fie coordonată de un secretar general ales prin vot comun al celor două partide.

PLUS ar mai vrea ca până în luna februarie a anului viitor să fie finalizat procesul desemnării candidaturilor unice pentru alegerile locale. În acest sens, PLUS sugerea desemnarea unei echipe comune la nivel central, în coordonarea secretarului general, care să medieze negocierile la nivelul filialelor locale.

Cioloș nu exclude candidatura la parlamentare

Dacian Cioloș a declarat, întrebat dacă se gândește să candideze

copyright © 2020 mesagerul.ro