Mesagerul.ro

Poliția a deschis dosar de cercetare penală după evenimentul de la mall

Poliția a deschis dosar de cercetare penală după evenimentul de la mall

După ce aseară cinci persoane au ajuns la spital în urma unei defecțiuni care a survenit la parterul Promenada Sibiu, polițiștii au deschis un dosar de cercetare

După ce aseară cinci persoane au ajuns la spital în urma unei defecțiuni care a survenit la parterul Promenada Sibiu, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

În cauză, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar de cercetare penală “in rem” care vizează săvârșirea infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în munca, respectiv nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Reamintim că aseară, în jurul orei 22, toate persoanele aflate în noul mall au fost evacuate din cauza unei defecțiuni care le punea în pericol sănătatea. În timpul intervenției, cinci persoane au fost intoxicate cu bioxid de carbon și au avut nevoie de asistență medicală la spital.

Potrivit unor surse familiarizate cu incidentul, cu câteva ore înainte de închiderea mall-ului, instalația de răcire de sub magazinul Kaufland a început să se comporte în afara parametrilor. Temperatura din rețeaua de bioxid a crescut constant și, în cele

copyright © 2020 mesagerul.ro