Mesagerul.ro

Polițiștii sibieni au mirosit o șoferiță băută la volan după cum și-a forțat prioritatea în trafic

Polițiștii sibieni au mirosit o șoferiță băută la volan după cum și-a forțat prioritatea în trafic

O șoferiță în vârstă de 41 de ani din Brașov a fost prinsă de polițiștii sibieni în timp ce conducea băută. Aceasta a fost trasă pe dreapta după ce a... Post-ul

O șoferiță în vârstă de 41 de ani din Brașov a fost prinsă de polițiștii sibieni în timp ce conducea băută. Aceasta a fost trasă pe dreapta după ce a intrat în intersecția cu DN1, Șelimbăr, fără să acorde prioritate chiar unei mașini de poliție.

Femeia a fost prinsă ieri seară, în jurul orei 23:40, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106D. Autoritățile sibiene povestesc cum șoferița a pătruns în intersecția cu DN 1, Șelimbăr, fără să acorde prioritate unei autospeciale aparținând Serviciului Rutier Sibiu.

Oprită de către echipajul de polițiști, aceștia au constatat că femeia emana halenă alcoolică puternică, rezultatul testării alcoolscopice confirmând faptul că se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Conducătoarea auto a fost însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săv

copyright © 2020 mesagerul.ro