Mesagerul.ro

Ponta a anunțat că Pro România nu va vota Guvernul Orban

Ponta a anunțat că Pro România nu va vota Guvernul Orban

Președintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat astăzi, după discuțiile cu premierul desemnat Ludovic Orban, că parlamentarii Pro România nu vor vota Guvernul

Președintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat astăzi, după discuțiile cu premierul desemnat Ludovic Orban, că parlamentarii Pro România nu vor vota Guvernul PNL. „Nu cred că era o surpriză nici pentru domnul Orban”, a precizat Ponta, citat de Digi24.ro. „Suntem un partid nou, în creștere, suntem singurul partid care mai apără interesele oamenilor de centru stânga. Din acest motiv nu vom susține un guvern de dreapta”, a declarat Victor Ponta.

Fostul premier susține însă varianta alegerilor anticipate organizate la începutul anului viitor. „Ne-am înțeles pe un singurul lucru, vom susține alegeri anticipate, pentru că e un lucru bun pentru România. Să nu stăm tot anul viitor un an de criză”, a spus Ponta.

Întrebat dacă decizia Pro România nu va ajuta PSD și Guvernul Dăncilă să rămâna la putere, Ponta a răspuns: „Asta este un sofism cu care încercați să ne obligați. Noi am votat pentru moțiunea de cenzură pentru că guvernul Dăncilă era incapabil. Asta nu înseamnă că trebuie să votăm orice guvern. O sa votam unul care corespunde așteptărilor noastre.”

Victor Ponta i-a spus în discuțiile d

copyright © 2020 mesagerul.ro