Mesagerul.ro

Porto Gallo, bucătăria portugheză a Sibiului

Porto Gallo, bucătăria portugheză a Sibiului

Porto Gallo este un concept de street food cu specific portughez, unic în România. Ei sunt cei care au reușit să aducă în țara noastră gustul autentic de pui

Porto Gallo este un concept de street food cu specific portughez, unic în România. Ei sunt cei care au reușit să aducă în țara noastră gustul autentic de pui pe cărbuni, o rețetă adusă la Montreal de imigranții portughezi. Sibiul este al doilea oraș, după București, în care afacerea a fost deschisă, la începutul acestei primăveri. În spatele acesteia se află o mână de oameni discreți. „Ne dorim ca Porto Gallo sa fie „noi”, pentru că „noi” suntem Porto Gallo”, este unul dintre motto-urile lor. Cu dedicare, experiență și responsabilitate, Porto Gallo este deschis și în vreme de pandemie prin platformele de take-out. Oricine este curios să încerce unele dintre cele mai bune preparate ale gastronomiei portugheze, o poate face oricând. În fond, se spune că descoperirea unui nou fel de mâncare face omul mai fericit decât descoperirea unei noi stele.

Porto Gallo 2

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro