Mesagerul.ro

Poșta Română anunță un profit de 45 milioane, în ciuda serviciilor care lasă de dorit

Poșta Română anunță un profit de 45 milioane, în ciuda serviciilor care lasă de dorit

Poșta Română estimează un profit brut de 45 milioane lei în acest an, la venituri totale de 1,42 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și

Poșta Română estimează un profit brut de 45 milioane lei în acest an, la venituri totale de 1,42 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli publicat în dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

”În bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2020 sunt programate venituri totale cu o creștere, față de realizările anului precedent, cu 8,93%, a cheltuielilor totale cu o creștere cu 9,02%, compania programând un profit brut de 45 milioane lei. Creșterea veniturile totale în anul 2020 este datorată de prelungirea calității de furnizor de servicii universale în domeniul serviciilor poștale, pană la finalul anului 2024”, arată nota de fundamentare a proiectului consultat de News.ro.

Cheltuielile totale au fost bugetate la 1,37 miliarde lei, iar cheltuielile de natură salarială la 961,33 milioane lei. Compania estimează un număr de 25.000 angajați la sfârșitul anului. Câștigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială este prevăzut la 3.395 lei.

”Cheltuielile de natură salarială au fost stabilit

copyright © 2020 mesagerul.ro