Mesagerul.ro

Președintele Iohannis prelungește vacanța studenților din Sibiu

Președintele Iohannis prelungește vacanța studenților din Sibiu

Startul anului universitar 2019-2020 în Sibiu a fost dat ieri în Piața Mare. Majoritatea studenților vor începe însă cursurile cu aproape o săptămână mai

Startul anului universitar 2019-2020 în Sibiu a fost dat ieri în Piața Mare. Majoritatea studenților vor începe însă cursurile cu aproape o săptămână mai târziu – luni, 7 octombrie.

Întârzierea începerii cursurilor este justificată prin faptul că Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este în sărbătoare, celebrând în acest an 50 de ani de la înființare, respectiv în următoarele zile va fi gazda mai multor evenimente, inclusiv va primi vizita șefului statului, Klaus Iohannis.

În mai multe facultăți au fost afișate anunțuri sau studenții au primit mesaje potrivit cărora în perioada 1-4 octombrie este suspendată activitatea didactică. În altele – această săptămână este considerată de orientare și este dedicată studenților din anul I.

Spre exemplu, la Facultatea de Științe Socio-Umane s-a decis ca zilele de 1-4 octombrie să fie considerate zile de consiliere profesională, în special pentru cei care sunt în primul an de studii, la fel și la Facultatea de Științe, unde celor de la Matematică-Informatică, de exemplu, li s-a transmis că studenții „nu vor face

copyright © 2020 mesagerul.ro