Mesagerul.ro

Premieră în Piața Mare: Roată panoramică la Târgul de Crăciun

Premieră în Piața Mare: Roată panoramică la Târgul de Crăciun

Inaugurarea Târgului de Crăciun din această seara vine cu o premieră pentru Sibiu: O roată panoramică înaltă de 22 de metri va oferi o priveliște superbă asupra

Inaugurarea Târgului de Crăciun din această seara vine cu o premieră pentru Sibiu: O roată panoramică înaltă de 22 de metri va oferi o priveliște superbă asupra Pieței Mari și orașului.

Investiția se ridică la aproape jumătate de milion de euro și a fost gândită de organizatorii târgului special pentru a integra în peisajul Sibiului.

”Partea de divertisment la Târgul de Crăciun este un capitol foarte important și întotdeauna ne dorim să aducem câte ceva nou. De-a lungul timpului am avut de toate, de la carusele la piste de mașinuțe și alte echipamente. O roată panoramică este pentru noi cea mai mare realizare pe care puteam s-o avem. Este ceva foarte potrivit pentru Piața Mare, nu face zgomot, te poți plimba încet, este pentru toate categoriile de vârstă, plus că posibilitatea de a vedea Piața Mare de la înălțimea aceasta este ceva deosebit. Și va fi disponibil pentru oricine dorește vreme de aproape 50 de zile”, a declarat Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun din Piața Mare.

Roata a fost deja amplasată în Piața Mare și va intra în funcțiu

copyright © 2020 mesagerul.ro