Mesagerul.ro

Premieră: Primăria Sibiu a lansat licitația pentru execuția primei parcări supraetajate din oraș. În Hipodrom, cu plată

Premieră: Primăria Sibiu a lansat licitația pentru execuția primei parcări supraetajate din oraș. În Hipodrom, cu plată

Subsol, parter, trei etaje și terasă. Suprafață utilă de 9.341 de mp. 321 de locuri de parcare pentru mașini și 23 pentru motociclete. 28,7 milioane de lei, fără

Subsol, parter, trei etaje și terasă. Suprafață utilă de 9.341 de mp. 321 de locuri de parcare pentru mașini și 23 pentru motociclete. 28,7 milioane de lei, fără TVA, buget alocat, 18 luni perioadă de proiectare și execuție. Câteva din datele primei parcări supraetajate lansată spre execuție de către Primăria Sibiu.

La nouă luni de la finalizarea studiului de fezabilitate, administrația locală a Sibiului a publicat anunțul procedurii de atribuire publică a contractului de proiectare și execuție a primei parcări supraetajate din oraș. Aceasta urmează a fi amplasată în cartierul Hipodrom, între blocurile delimitate de bulevardul Mihai Viteazul, strada Nicolae Iorga și strada Oștirii (cu acces din strada Nicolae Iorga), într-o zonă unde sunt estimate a fi aproximativ 500 de locuințe.
Clădirea parcării va fi avea o amprentă la sol de 1.626 de mp și cinci niveluri: subsol, parter, trei etaje și terasă. La fiecare nivel, numărul locurilor de parcare pentru mașini este cuprins între 49 (la parter) și 58 (pe terasă). Alte 23 de locuri de parcare pentru motociclete sunt distribuite la fiecare nivel.

copyright © 2020 mesagerul.ro