Președinte Iohannis: Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi

Președinte Iohannis: Ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj de Paşte, în care spune  că sărbătorile pascale de anul acesta “ne găsesc într-o situaţie

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă un mesaj de Paşte, în care spune  că sărbătorile pascale de anul acesta “ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii”.

“În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să-i avem lângă noi (…) Să ne asumăm acest sacrificiu şi să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie”, spune Iohannis.

“Dragi români, vă doresc tuturor să întâmpinaţi Sfintele Paşti în sănătate şi pace sufletească! Învierea Domnului este o celebrare a speranţei într-un anotimp al renaşterii. Biruinţa Vieţii, acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând”, afirmă Iohannis, în mesajul său.