BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Prima cursă internațională de ciclocros din România a avut loc într-o fostă groapă de gunoi din Micăsasa

Prima cursă internațională de ciclocros din România a avut loc într-o fostă groapă de gunoi din Micăsasa

În localitatea Micăsasa din județul Sibiu a avut loc un eveniment de talie internațională – Prima cursă internațională de ciclocros din România. Cyclocross

În localitatea Micăsasa din județul Sibiu a avut loc un eveniment de talie internațională – Prima cursă internațională de ciclocros din România. Cyclocross Nation și Micăsasa Connect au adus  acest sport  la cel mai înalt nivel în România după două zile pline de evenimente și emoții. Cu ajutorul comunității în care au copilărit au reușit să transforme o fost groapă de gunoi într-un circuit sportiv.

În Micăsasa liniștea s-a instalat din nou după un weekend plin cu evenimente dinamice și emoții pentru toți competitorii. Mica localitate din județul Sibiu a fost gazda celei de-a doua ediții a November Cross, prima competiție de acest gen inclusă în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale. Evenimentul a adus la start sportivi profesioniști din toată Europa, dar și din țară. Ciclocrosul este un sport ciclist care implică traversarea unui traseu scurt, dar plin de obstacole, de mai multe ori la rând. De obicei aceste competiții se organizează toamna sau iarna.

„Am ales să organizăm eveniment în Micăsasa pentru că eu și Timotei Pacurar, fondatorul Cyclocross Nation,

copyright © 2020 mesagerul.ro