Mesagerul.ro

Primăria Șelimbăr anunță că 20% din bugetul pe 2020 merg către educație

Primăria Șelimbăr anunță că 20% din bugetul pe 2020 merg către educație

Două grădinițe, o zonă de promenadă, construcția Punctului de lucru ISU din Șelimbăr, reabilitarea podului din Bungard sunt doar câteva dintre investițiile

Două grădinițe, o zonă de promenadă, construcția Punctului de lucru ISU din Șelimbăr, reabilitarea podului din Bungard sunt doar câteva dintre investițiile menționate de primarul Marius Grecu pentru anul 2020, în comuna Șelimbăr. Toate sunt incluse în bugetul de 31,69 milioane de lei alocat de administrația locală pentru acest an și anunțat pe site-ul primăriei.
Bugetul alocat de administrația locală comunei Șelimbăr pe anul 2020 este de 31,69 milioane de lei, se arată pe site-ul instituției. Din totalul sumei, 6,43 milioane de lei sunt alocați pentru educație. La această sumă se mai adaugă un excedent de 28,3 milioane lei, bani alocați deja pentru diverse investiții aflate în desfășurare.
„Pe lângă banii alocați în mod curent pentru educație, în acest an avem demarate proiecte importante în acest domeniu. Este vorba în primul rând de construcția unei grădinițe pe strada Doamna Stanca, pentru care s-au alocat 5,19 milioane de lei”, scrie primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.
Pe lângă construcția acestei grădinițe, s-au mai alocat în proiectul de buget pe 2020 încă 151 mii lei pent

copyright © 2020 mesagerul.ro