Mesagerul.ro

Primăria Sibiu a lansat ultima etapă de lucrări la stadion. Prețul: 28 de milioane de euro

Primăria Sibiu a lansat ultima etapă de lucrări la stadion. Prețul: 28 de milioane de euro

Licitaţia de 134 milioane lei (28 milioane euro), fără TVA, pentru continuarea lucrărilor de modernizare  a Stadionului Municipal, a fost lansată de Primăria

Licitaţia de 134 milioane lei (28 milioane euro), fără TVA, pentru continuarea lucrărilor de modernizare  a Stadionului Municipal, a fost lansată de Primăria Sibiu, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.  Licitația este una deschisă și termenul limită pentru înscriere este de 18 februarie 2020. Primăria vrea ca a doua etapă a lucrărilor să dureze cel mult 24 de luni.

Jocurile de acasă ale echipei AFC Hermannstadt nu vor fi afectate de aceste lucrări, asta pentru că lucrările se vor desfășura în celelalte zone ale arenei. ”Această a treia etapă de modernizare a Stadionului este cea mai costisitoare și cea mai amplă ca lucrări. Vorbim de o investiție exclusiv din bugetul local în valoare de aproximativ 185 de milioane de lei, adică 39 de milioane de Euro, pe care o facem pentru sportul sibian și pentru oraș, una care va aduce Sibiului un mult așteptat Stadion Municipal la standarde UEFA, urmând să ofere publicului peste 12.000 de locuri”, a anunțat recent Astrid Fodor, primarul Sibiului.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro