Mesagerul.ro

Primele decontări ale cheltuielilor generate de carantina instit

Primele decontări ale cheltuielilor generate de carantina instit

Suportate, inițial, din bugetul județului, cheltuielile generate de asigurarea carantinei instituționalizate în contextul pandemiei Covid-19 au fost decontate de

Suportate, inițial, din bugetul județului, cheltuielile generate de asigurarea carantinei instituționalizate în contextul pandemiei Covid-19 au fost decontate de la bugetul de stat. Parțial, deocamdată.

667.200 de lei este suma care, până acum, a fost virată de la bugetul central pentru acoperirea cheltuielilor generate de asigurarea de spații de carantină pentru sibienii care s-au reîntors din alte țări considerate ”zone roșii”, precum și pentru hrana acestora. Suma a fost virată în bugetul județului (din care au fost acoperite, în primă fază, aceste cheltuieli) la începutul acestei luni, mai precis în ziua de 6 mai 2020, se arată într-un proiect de hotărâre inițiat la nivelul CJ Sibiu. ”S-a majorat bugetul local al Județului Sibiu cu suma de 667,20 mii lei, reprezentând subvenție de la bugetul de stat pentru decontarea cheltuielilor pentru carantină, încasată de la Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu în data de 06.05.2020”, se arată într-un raport al Direcției Economice din cadrul CJ Sibiu.

Până în ziua de 28 aprilie 2020, pentru persoanele aflate în carantină instituționalizat

copyright © 2021 mesagerul.ro