Mesagerul.ro

Primele investiții în Șelimbăr: Modernizarea unei străzi și o nouă stație de pompare

Primele investiții în Șelimbăr: Modernizarea unei străzi și o nouă stație de pompare

Primele investiții anunțate de primărie în Șelimbăr sunt modernizarea prelungirii străzii 1 Decembrie și construirea unei noi stații de pompare. Aceste investiții

Primele investiții anunțate de primărie în Șelimbăr sunt modernizarea prelungirii străzii 1 Decembrie și construirea unei noi stații de pompare. Aceste investiții au fost deja aprobate în ședință de Consiliu Local.

Reprezentanții Primăriei Șelimbăr anunță două investiții noi. Este vorba despre modernizarea prelungirii străzii 1 Decembrie și construirea unei noi stații de pompare. Acest anunț vine în contextul aprobării bugetului pe anul în curs.
„Vom continua investițiile în localitate, bugetul este concentrat și în acest an pe refacerea infrastructurii de transport”, spune Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.
Potrivit informațiilor făcute publice de primărie, pentru stația de pompare „Podul de fier” au fost alocate 2,62 de milioane de lei, iar lucrarea ar trebui să se încheie în prima jumătate a acestui an. De asemenea, pentru modernizarea prelungirii străzii 1 Decembrie au fost alocate 898 mii lei, lungimea totală a drumului fiind de 196 de metri.
„Infrastructura actuală a străzii este cu îmbrăcăminte semipermanentă care generează praf atunci când este folosită. Starea

copyright © 2020 mesagerul.ro