Mesagerul.ro

Primul hotel acreditat NATO care oferă sprijin în lupta împotriva COVID-19 se află la Sibiu. „Doar împreună putem salva comunitatea”

Primul hotel acreditat NATO care oferă sprijin în lupta împotriva COVID-19 se află la Sibiu. „Doar împreună putem salva comunitatea”

Hotel Ramada a fost pus la dispoziția Direcției de Sănătate Publică Sibiu, o parte din persoanele care se întorc din zone de risc fiind cazate aici, în perioada

Hotel Ramada a fost pus la dispoziția Direcției de Sănătate Publică Sibiu, o parte din persoanele care se întorc din zone de risc fiind cazate aici, în perioada pandemiei. CEO la Ramada Sibiu, Oprea Carabulea, a stat de vorba cu cei de la caravanaurbana.ro despre ce înseamnă acest lucru, dar și în ce alte moduri ajută în această perioadă.

Ramada Sibiu este primul hotel acreditat NATO, care în contextul pandemiei de COVID-19, oferă suport autorităților publice locale pentru cazarea persoanelor sosite din zona de risc, arată sursa citată.

„În prezent, colaborăm cu Direcția de Sănătate Publică din Sibiu pentru cazarea persoanelor sosite din zona de risc. În plus, am inițiat un prim contact cu Statul Major al Forțelor Terestre și cu Statul Major al Ministerului Apărării, dar și cu Primăria Municipiului Sibiu, deoarece ne dorim să venim în ajutorul autorităților, punând la dis

copyright © 2020 mesagerul.ro