Mesagerul.ro

Primul Muzeu al Iluziilor Optice din România vine în Sibiu: „E o completare neconvențională a educației formale din școli”

Primul Muzeu al Iluziilor Optice din România vine în Sibiu: „E o completare neconvențională a educației formale din școli”

Primul Muzeu al Iluziilor Optice din România vinedeschis în Sibiu la finalul lunii noiembrie la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu. Muzeul este interactiv, iar vizitatorii

Primul Muzeu al Iluziilor Optice din România vinedeschis în Sibiu la finalul lunii noiembrie la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu. Muzeul este interactiv, iar vizitatorii vor putea înțelege cum funcționează iluziile prin contactul direct cu cele peste 100 de obiecte prezentate. Muzeul Iluziilor Optice își conduce vizitatorii prin trei mai capitole.

Muzeul Iluziilor optice din România va fi deschis în perioada 24 – 29 noiembrie la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu. Organizatorii au pregătit 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff, un theremin, un instrument muzical la care poți cânta fără să îl atingi și multe altele. Vizitatorii vor putea înțelege cum funcționează iluziile prin contactul direct cu cele peste 100 de obiecte prezente, dar și prin explicațiile unui povestitor. El va oferi detalii despre mecanismele lor de funcționare și vor face demonstrații live.

Muzeul va putea fi vizitat pe bază de rezervare la contact@muzeuliluziilor.ro sau la numărul de telefon 0740365699. Spectac

copyright © 2020 mesagerul.ro