Mesagerul.ro

Prins fără permis, un bărbat a făcut schimb cu prietena la volan. Polițiștii n-au fost impresionați

Prins fără permis, un bărbat a făcut schimb cu prietena la volan. Polițiștii n-au fost impresionați

Un șofer de 43 de ani din București a încercat să-i păcălească pe polițiștii rutieri din Sibiu, dar n-a reușit. După ce i s-a făcut semn să tragă pe dreapta... Post-ul

Un șofer de 43 de ani din București a încercat să-i păcălească pe polițiștii rutieri din Sibiu, dar n-a reușit. După ce i s-a făcut semn să tragă pe dreapta pentru un control, bărbatul, care se afla la volan la momentul respectiv, a făcut schimb cu pasagera, pentru că nu deținea permis de conducere.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 18:40, pe raza localității Boiţa. Polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism. În momentul conducerii autoturismului la volanul acestuia se afla un bărbat, iar atunci când autoturismul a părăsit partea carosabilă, bărbatul și-a schimbat locul cu o femeie, pasageră în mașină, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul care conducea autoturismul, un bucureștean în vârstă de 43 de ani, nu poseda permis de conducere. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin (1) din Codul Penal)

copyright © 2020 mesagerul.ro