Mesagerul.ro

Producătorii locali din Sibiu își fac propriul magazin. ”Ade

Producătorii locali din Sibiu își fac propriul magazin. ”Ade

Brânză, carne, legume, lactate, miere, pâine, patiserie. Producătorii locali din Sibiu sunt pe ultima sută de metri în deschiderea primului lor magazin independent.

Brânză, carne, legume, lactate, miere, pâine, patiserie. Producătorii locali din Sibiu sunt pe ultima sută de metri în deschiderea primului lor magazin independent. ”Suntem acum la stadiul de autorizații. Sediul va fi în Sibiu, pe strada 9 Mai, la numărul 37. Vor fi producători adevărați, rețineți, adevărații producători!”, spune producătorul local din preparate din carne din porci Mangalița, Dan Limbășan.

Lucian Mihalache de la ”Grădina Verde” explică începuturile proiectului. ”Cam de doi ani am această idee. Atunci am depus documentele pentru un proiect pe fonduri europene. Între timp l-am câștigat, în decembrie anul trecut am primit finanțarea. Ne-am blocat la partea de cofinanțare, însă acum ne-am asociat și am reușit să punem pe picioare acest proiect. Vom deschide în jurul datei de 1 Decembrie”, a anunțat Lucian Mihalache.

Până acum sunt în acest proiect șapte parteneri, însă lista rămâne deschisă. ”Vom încerca să mai atragem și alți producători, pentru că vrem să acoperim mai multe tipuri de produse”, spune Mihalache.

În plus, în paralele cu acest proiect producătorii vor deschid

copyright © 2021 mesagerul.ro