Mesagerul.ro

Programul de 1 Decembrie: Paradă militară pe Coposu, avioane și elicoptere vor survola Sibiul

Programul de 1 Decembrie: Paradă militară pe Coposu, avioane și elicoptere vor survola Sibiul

În premieră pentru Sibiu, programul evenimentelor de Ziua Națională include survolarea Sibiului de către avioanele și elicopterele Forțelor Aeriene. Consiliul

În premieră pentru Sibiu, programul evenimentelor de Ziua Națională include survolarea Sibiului de către avioanele și elicopterele Forțelor Aeriene.

Consiliul Județean Sibiu, împreună cu Primăria Municipiului Sibiu, cu Garnizoana Sibiu și cu Instituția Prefectului Județul Sibiu, au pregătit și o srie de evenimente, din care nu vor lipsi ceremonia militară de pe bulevardul Corneliu Coposu, spectacolul folcloric de la Sala Transilvania, retragerea cu torțe și concertul simfonic al Filarmonicii de Stat Sibiu, transmis în direct în Piața Mare de la Ateneul Român.

Astfel, între orele 9.30 – 10.30, în fața Cercului Militar Sibiu, la Monumentul Ostașului din toate timpurile, se va desfășura Ceremonia militar religioasă de depuneri de coroane și jerbe de flori, circulația rutieră fiind închisă pe str. Banatului și bulevardul Victoriei între orele 7 – 11.

Tot la Cercul Militar, între orele 10 – 13 pot fi vizionate o expoziție foto-documentară și proiecții de film.

Cei curioși să vadă tehnica militară sunt așteptați între orele 10

copyright © 2020 mesagerul.ro