Mesagerul.ro

Proiect de 32 milioane de lei, pentru Mediaș. Vor fi construite 88 locuințe pentru tineri

Proiect de 32 milioane de lei, pentru Mediaș. Vor fi construite 88 locuințe pentru tineri

Un număr de 88 de locuințe vor fi construite în viitorul apropiat, la Mediaș, pentru tineri. Clădirile vor fi ridicate cu bani de la guvern. 32,5 milioane de lei

Un număr de 88 de locuințe vor fi construite în viitorul apropiat, la Mediaș, pentru tineri. Clădirile vor fi ridicate cu bani de la guvern.

32,5 milioane de lei alocă actualul guvern pentru construirea unui ansamblu de locuințe, pe strada Gheorghe Lazăr, din Mediaș. Locuințele ar trebui date în folosință în maxim 20 de luni și vor cuprinde, conform proiectului, 24 de garsoniere, 40 de apartamente cu două camere și 24 cu trei camere.

Locuințele vor fi destinate închirierii, fiind construite prin Programul guvernamental pentru construcția de locuințe pentru tineri derulat prin ANL. Beneficiarii vor fi tineri de până la 35 de ani (la data depunerii cererii, pot primi repartiții în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vârste).

„Am reușit să convingem guvernul că după foarte mulți ani Mediașul merită blocurile de locuințe din ANL și nu pot decât să mă bucur. Primăria Mediaș este obligată să suporte utilitățile din zona respectivă și le vom suporta”, a transmis primarul Gheorghe Roman.

Post-ul -->

copyright © 2020 mesagerul.ro