Mesagerul.ro

Proiectul AVE „Asta Vreau Eu” un nou pas la nivel național

Proiectul AVE „Asta Vreau Eu” un nou pas la nivel național

Proiectului „AVE- Asta Vreau Eu” a fost nucleul workshop-ului cu tema „Promovarea securității și sănătății în muncă în sistemul educațional pentru o

Proiectului „AVE- Asta Vreau Eu” a fost nucleul workshop-ului cu tema „Promovarea securității și sănătății în muncă în sistemul educațional pentru o viață activă, sigură și sănătoasă”, derulat la Tulcea în cadrul Campaniei EU OSHA 2018-2019 „Managementul substanțelor periculoase”.

Compania Marquardt este partener fondator și totodată promotorul proiectului „AVE – Asta Vreau Eu”, alături de Inspecția Muncii și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

La workshop-ul susținut de Marquardt au participat 32 de elevi de clasa a VIII-a de la Școlile Gimnaziale Izvoarele şi Mihai Bravu din judeţul Tulcea, însoțiți de cadre didactice și reprezentanți ai instituțiilor de stat, cât și agenți economici. Inspecţia Muncii a fost reprezentată de conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea. Evenimentul s-a bucurat de participarea reprezentantului Instituţiei Prefectului din Judeţul Tulcea, precum şi a inspectorului general şcolar al judeţului Tulcea, care este implicat activ în derularea proiectului AVE.

Elevii au primit informații despre compania Marquardt, sistemul de înv

copyright © 2020 mesagerul.ro