Mesagerul.ro

Propunerile patronilor de restaurante. Cum va arăta Piața Huet de anul viitor

Propunerile patronilor de restaurante. Cum va arăta Piața Huet de anul viitor

Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu și patronii restaurantelor din Piața Mică au avut o întâlnire astăzi în vederea amenajării coerente a viitoarelor

Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu și patronii restaurantelor din Piața Mică au avut o întâlnire astăzi în vederea amenajării coerente a viitoarelor terase din Piața Huet. Dorința agențiilor comerciali este de a o transforma într-o piațetă cochetă, relaxată, retrasă, care să devină un refugiu pentru sibienii și turiștii.

Piața Huet a fost închisă pentru automobile în perioada summit-ului informal al liderilor UE care s-a desfășurat la Sibiu. Consilierii locali au adoptat o hotărâre la o săptămână de la eveniment prin care Piața Huet să rămână un loc interzis mașinilor – nici cei care locuiesc acolo nu mai pot parca în Piața Huet.

Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu au organizat o întâlnire împreună cu agenții economici ce au în plan deschiderea de terase în această piațetă vineri, 4 octombrie. Împreună cu arhitecți și urbaniști au avut o discuție concretă legată de cum vor arăta viitoarele terase sezoniere din Piața Huet, luând în calcul toate aspectele astfel încât fondul construit și zonele verzi să fie puse în evidență.

În cadr

copyright © 2020 mesagerul.ro