Mesagerul.ro

PSD Sibiu anunță un transfer de la PNL. ”Împreună o să câ

PSD Sibiu anunță un transfer de la PNL. ”Împreună o să câ

Social-democrații sibieni au anunțat că fostul viceprimar liberal din Nocrich, Adrian Mușoaie, a trecut la PSD și va candida pentru funcția de primar. ”Viceprimar

Social-democrații sibieni au anunțat că fostul viceprimar liberal din Nocrich, Adrian Mușoaie, a trecut la PSD și va candida pentru funcția de primar. ”Viceprimar PNL timp de șase ani în comuna Nocrich, Adrian Mușoaie a ales să se alăture PSD Sibiu. Adrian a renunțat inclusiv la funcția de consilier local pentru a se alătura echipei PSD, pentru ca împreună să realizăm proiecte care să dezvolte comuna Nocrich. Adrian este un om de afaceri de succes și a venit împreună cu o echipă de tineri determinați să muncească pentru comunitate. Împreună suntem mai puternici și mai hotărâți! Împreună o să câștigăm bătălia pentru primăria Nocrich”, au anunțat social-democrații pe pagina lor de Facebook. Actualul viceprimar al comunei Nocrich este Ilie Adam.

La alegerile din urmă cu patru ani, actualul primar, Ionel Vișa, a fost ales cu 872 de voturi, reprezentând 59,40% din totalul voturilor. Candidatul PSD, Radu-Ioan Nechiti a strâns 553 de voturi (37,67%).

Post-ul PSD Sibiu anun

copyright © 2021 mesagerul.ro