Mesagerul.ro

Reacțiile celor trei: Iohannis – ”Victorie”, Dăncilă – ”Atenție la numărarea voturilor”, Dăncilă: ” Mulțumesc primarilor”

Reacțiile celor trei: Iohannis – ”Victorie”, Dăncilă – ”Atenție la numărarea voturilor”, Dăncilă: ” Mulțumesc primarilor”

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac împotriva PSD în discursul său de după anunțarea rezultatelor provizorii ale sondajelor de tip exit-poll. ”Victorie!

Președintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac împotriva PSD în discursul său de după anunțarea rezultatelor provizorii ale sondajelor de tip exit-poll. ”Victorie! Am reușit să învingem PSD. Mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani, niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD. Datele arată că milioane de români din țară și diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală. Am crezut mereu în români și în participarea lor. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit, în primul rând liberalilor și votanților de dreapta. Dar și celor care nu cred într-un partid anume, dar își doresc o Românie normală. (…) Acești ani au fost ani de luptă și de rezistență și am ținut piept atacurilor deosebit de agresive ale PSD”, a spus Iohannis.

În perspectiva turului doi al alegerilor prezidențiale, Iohannis le-a cerut susținătorilor USR, PLUS, PMP și UDMR să-l susțină. ”Pentru turul 2 le spun celor care au fost în stradă alături de mine: veniți la vot pentru ca lupta voastră să nu fi fost în zadar, să înlăturați PSD definitiv de la putere. Celor care nu mai

copyright © 2020 mesagerul.ro