Mesagerul.ro

librex.ro
librex.ro
 Recitalul „Domnule şi frate Eminescu“, susținut de Consta

 Recitalul „Domnule şi frate Eminescu“, susținut de Consta

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca”, aflat în Statele Unite ale Americii pentru o serie de întâlniri pe teme culturale, va fi prezent

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca”, aflat în Statele Unite ale Americii pentru o serie de întâlniri pe teme culturale, va fi prezent mâine, 15 ianuarie, la Vista Sky Lounge, în Long Island City SUA, la invitația Asociației Românilor din SUA. Acolo va susține recitalul „Domnule şi frate Eminescu“, construit ca un dialog între Mihai Eminescu şi Ion Creangă. Recitalul pornește de la dimensiunea poeziei populare ca matrice și explorează legătura creatoare și prietenia unică dintre cei doi scriitori români.

„E important că România are o zi dedicată sărbătoririi Culturii Naționale, ar trebui însă să păstrăm în suflet sărbătoarea Culturii Naționale în toate celelalte zile din timpul anului. Astăzi sunt la New York, în Statele Unite ale Americii și mă bucur că pot oferi comunității de români un prilej de reconectare cu spiritul românesc”, spune Constantin Chiriac.

 

 

Post-ul  Recita

copyright © 2021 mesagerul.ro