Mesagerul.ro

Record: 52 de candidați pentru șase posturi de asistent la Psihiatrie

Record: 52 de candidați pentru șase posturi de asistent la Psihiatrie

E înghesuială la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, zilele acestea. 50 de specialiști se luptă pentru unul din cele șase posturi scoase la concurs, care ar urma să

E înghesuială la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, zilele acestea. 50 de specialiști se luptă pentru unul din cele șase posturi scoase la concurs, care ar urma să le aducă venituri de aproximativ 4.000 de lei în fiecare lună. Culmea, postul este unul temporar, astfel că nici conducerea spitalului nu își prea poate explica „bătaia” pe locuri.

Peste 50 de asistenți medicali generaliști au aplicat pentru un post la Spitalul de Psihiatrie. Motivul este, spun chiar ei, salarizarea. Conducerea spitalului spune însă că este cu siguranță vorba și de condițiile de lucru, dat fiind faptul că întreaga clădire a trecut prin renovări constante în ultimii ani. Despre numărul record de aplicanți, Ciprian Băcilă, directorul medical, spune că este îmbucurător și că este sigur de faptul că actualii săi angajați au vorbit de bine spitalul.

„Asistenții vorbesc între ei, sunt sigur de asta. Altfel nu-mi explic. Cu siguranță au auzit ce condiții de muncă li se oferă celor care se angajează la noi la spital”, spune acesta.

Directorul medical explică faptul că la Spitalul de Psihiatrie condițiile

copyright © 2020 mesagerul.ro