Mesagerul.ro

Reprezentanții fermei de lapte Seviș despre femeia evacuată di

După ce oamenii care trăiesc lângă ferma de lapte Seviș din Cisnădie s-au plâns că vor fi dați afară din casele în care locuiesc de mai mulți ani, spunând

Reprezentanții fermei de lapte Seviș despre femeia evacuată din casă: „În această situație se află din culpa sa exclusivă”

După ce oamenii care trăiesc lângă ferma de lapte Seviș din Cisnădie s-au plâns că vor fi dați afară din casele în care locuiesc de mai mulți ani, spunând că sunt evacuați brutal și că sunt fortați să lucreze pe bani puțini, reprezentanții fermei au transmis un punct de vedere. Aceștia spun că informațiile transmise de femeia evacuată și de vecinii săi sunt nerealiste.

Potrivit Magdei Horhat, administrator special al SC Horticola International Seviș SRL, în Colonia Seviș trăiesc la momentul actual aproximativ 100 de adulți, unii fără forme legale. Dintre aceștia, nouă ar fi restanțieri, fiecare având restanțe cuprinse între 4.572 lei și 12.065 lei.

„Pentru recuperarea debitelor s-au efectuat toate procedurile specifice, acțiunea de evacuare fiind ultima opțiune, întrucât debitorii nu au dat curs notificărilor noastre și nici nu au dorit încheierea unei eșalonări a sumelor”, spune aceasta.

copyright © 2022 mesagerul.ro