Mesagerul.ro

Rețete de izolare: Tartă cu pere și sos de vanilie, de la chef Marius Muntean

Rețete de izolare: Tartă cu pere și sos de vanilie, de la chef Marius Muntean

Urmează o perioadă în care cu siguranță vom fi nevoiți să ne descurcăm cu ceea ce avem prin bufet și cu siguranță ne vom plictisi să facem tot aceleași rețete.... Post-ul

Urmează o perioadă în care cu siguranță vom fi nevoiți să ne descurcăm cu ceea ce avem prin bufet și cu siguranță ne vom plictisi să facem tot aceleași rețete. Tocmai de aceea, câțiva bucătari din Sibiu au acceptat bucuroși să ne ajute cu idei de preparate, pe care le putem realiza ușor și cu puține ingrediente.

Citește și Rețete de izolare: Pâine fără drojdie, de la Ioan Bebeșelea

  Rețete de izolare: Cartof umplut cu spanac și porumb, de la Daniel Pop

Marius Muntean, bucătar șef la restaurantul hotelului Golden Tulip, ne prezintă astăzi un desert, în cazul în care vă era dor de ceva dulce, după atât de multă mâncare – tartă cu pere și sos de vanilie.

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 200 gr făină
  • 100 gr unt
  • 2 gălbenușuri

copyright © 2020 mesagerul.ro