Mesagerul.ro

Revelion 2020: Ce petreceri se organizează în Sibiu

Revelion 2020: Ce petreceri se organizează în Sibiu

Sibiul va marca trecerea dintre ani prin mai multe evenimente inedite împărțite în toate colțurile orașului. Începând cu „clasica” seara de Revelion 2019-2020

Sibiul va marca trecerea dintre ani prin mai multe evenimente inedite împărțite în toate colțurile orașului. Începând cu „clasica” seara de Revelion 2019-2020 din Piața Mare, unde Primăria Sibiu a pregătit mai multe concerte, până la petreceri latino sau concerte de muzică clasică, Sibiul are câte ceva pentru fiecare. Restaurantele s-au pregătit cu meniuri complexe, executate de bucătari premiați sau din produse locale. Pentru cei mai petrecăreți cluburile sau pub-urile s-au înarmat cu cei mai buni DJ pentru noaptea dintre ani.

Primăria Municipiului Sibiu organizează în Piața Mare o petrecere de 800.000 de lei. Costul include programul artistic, logistica și scenotehnica, precum și spectacolul pirotehnic care va marca trecerea dintre ani.  Pe scena din Piața Mare vor urca mai mulți artiști cunoscuți din România și Republica Moldova. Spectacolul va începe la ora 21:30 cu The Motans, Felii, Corina Chiriac, Luminița Anghel, Daniel Iordăchioaie și Adrian Daminescu.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro