Mesagerul.ro

Roby, câinele antrenat la Sibiu care salvează vieți în Constanța. Acum căută copilul pierdut de 8 ani din Pecineaga

Roby, câinele antrenat la Sibiu care salvează vieți în Constanța. Acum căută copilul pierdut de 8 ani din Pecineaga

Roby, un câine antrenat de Centrul Chinologic „Aurel Greblea” din Sibiu,  a fost adus în sprijinul zecilor de persoane care îl caută pe copilul dispărut din

Roby, un câine antrenat de Centrul Chinologic „Aurel Greblea” din Sibiu,  a fost adus în sprijinul zecilor de persoane care îl caută pe copilul dispărut din localitatea Pecineaga, județul Constanța. Din primele verificări, copilul a dispărut sâmbătă, 2 octombrie, în jurul orei 15, din fața locuinței unde se juca. Câinele special antrenat lucrează de cinci ani alături de jandarmii IJJ Constanța, potrivit Ziua de Constanța.

Roby este un cățel special antrenat care a venit în sprijinul persoanelor care îl caută pe copilul de opt ani dispărut din localitatea Pecineaga. Câinele special antrenat nu se află la primul său caz și a fost implicat în mai multe misiuni ale IJJ Constanța. În toamna anului trecut, Roby și Sorin au găsit o persoană dispărută de 48 ore, aflată în stare de inconștiență la mai mulți kilometri de casă,  salvându-i viața.

copyright © 2020 mesagerul.ro