Mesagerul.ro

Roșu, galben și albastru din jucării. Peste 230 de copii au creat un steag de 3 metri la Științescu Hub

Roșu, galben și albastru din jucării. Peste 230 de copii au creat un steag de 3 metri la Științescu Hub

În 30 octombrie, Științescu Hub anunța un proiect ambițios – asamblarea „Celui mai mare steag din piese Lego”. Recordul este deținut de Canada, iar ca

În 30 octombrie, Științescu Hub anunța un proiect ambițios – asamblarea „Celui mai mare steag din piese Lego”. Recordul este deținut de Canada, iar ca România să preia titlul avea nevoie de 250 de mii de „cărămizi” pentru a avea un steag de 6,8 metri lungime și 3,8 metri lățime. Vineri 70 de copii s-au prezentat la Științescu Hub pentru monta piesele pe plăcile de bază.

La sediul Științescu Hub s-au aranjat trei mormane de piese – roșu, galben și albastru – pe podea, iar copiii entuziasmați au privit piesele cu interes și nu s-au putut abține să se joace cu ele. Alina Hoară, promotorul acestei idei, i-a strâns pe toți cei 70 de copii într-o cameră unde le-a povestit pe scurt câteva detalii despre România. „Românașii și româncuțele” s-au ridicat în picioare, au pus o mână pe piept și au cântat imnul României alături de Alina. Toți au știut numele țărilor membre ale Uniuni Europene, recununând steagurile, au ascultat imnul Europei și au ascultat cu interes detalii despre fiecare regiune din România.

copyright © 2020 mesagerul.ro