Mesagerul.ro

Rotary Club: Campanie de donare de sânge pentru comunitate, la Sibiu

Rotary Club: Campanie de donare de sânge pentru comunitate, la Sibiu

Rotary Club Sibiu invită oamenii din comunitatea locală să se alăture eforturilor de asigurare a necesarului de sânge în Sibiu, prin donarea de sânge ca responsabilitate

Rotary Club Sibiu invită oamenii din comunitatea locală să se alăture eforturilor de asigurare a necesarului de sânge în Sibiu, prin donarea de sânge ca responsabilitate individuală, pe termen lung, ce ne revine fiecăruia dintre noi, şi prin conştientizarea şi promovarea beneficiilor pentru organism în urma donării de sânge.

Fără donatori, mulţi bolnavi nu ar avea nicio şansa! Până astazi, nu s-a descoperit un înlocuitor al sângelui, aşa că donarea este singura soluţie pentru a putea face faţă nevoii de sânge sau componentelor sângelui necesare terapeuticilor transfuzionale.

„Suntem cu toţii asaltaţi de mesaje impresionante despre cazuri disperate de copii sau parinţi în lupta lor pentru viaţă. Iniţiativa noastră de a uni eforturile întregii comunităţi este ambiţioasă, dar credem că fiecare viaţă salvată întregeşte o familie, şi fiecare familie întăreşte comunitatea. Comunitatea suntem noi toţi şi împreună salvăm mai multe vieţi” a spus Mihai Rebrişoreanu, Preşedintele Rotary Club Sibiu.

Despre Rotary Club Sibiu

Rotary Club Sibiu a fost înfiinţat în a

copyright © 2020 mesagerul.ro