Mesagerul.ro

S-a prefăcut că reprezintă o firmă de curățenie, ca să-și

S-a prefăcut că reprezintă o firmă de curățenie, ca să-și

Un bucureștean a fost prins de polițiștii sibieni că ar fi indus în eroare o companie de telefonie mobilă, pentru a achiziționa telefoane la preț redus. Se pare

Un bucureștean a fost prins de polițiștii sibieni că ar fi indus în eroare o companie de telefonie mobilă, pentru a achiziționa telefoane la preț redus. Se pare că bărbatul ar fi avut acte false și ștampile, astfel reușind să treacă drept reprezentantul unei societăți de curățenie și ia un număr de șapte telefoane mobile.

La data de 02 octombrie a.c., în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și folosire de instrumente false.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în cursul acestui an, sub falsul pretext că reprezintă o societate comercială cu profil de curățenie industrială și folosind ștampile și documente false, a indus în eroare alte societăți cu privire la încheierea unor contracte de prestări servicii cu intenția de a obține telefoane mobile la un preț scăzut, transmit polițiștii sibieni.

Presupusa activitate infracțională a bărbatului, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în mun

copyright © 2020 mesagerul.ro