Mesagerul.ro

Sala de sport de la Școala Gimnazială nr. 1 nu a fost finalizată

Sala de sport de la Școala Gimnazială nr. 1 nu a fost finalizată

Școala Gimnazială nr.1 din Sibiu este una dintre școlile incluse în programul de reabilitare prin fonduri europene. Din lucrările care urmează a fi făcute la acestă

Școala Gimnazială nr.1 din Sibiu este una dintre școlile incluse în programul de reabilitare prin fonduri europene. Din lucrările care urmează a fi făcute la acestă școală face parte și reabilitarea sălii de sport prin înlocuirea ferestrelor cu tâmplărie și geam termoizolant. Semestrul doi începe cu lucrări la sală care se preconizează a fi gata în luma martie a acestui an, după cum spun reprezentanții IȘJ. Din acel moment, elevii și profesorii își vor desfășura activitatea după un program special.

Din luna martie, elevii și dascălii Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Sibiu își vor desfășura activitatea după un alt program decât cel obișnuit pentru a permite efectuarea lucrărilor de realibitare. Astfel, s-a decis ca odată cu începerea lucrărilor, tot parterul să fie eliberat, iar clasele să fie mutate la etajele I și II. Pentru elevii claselor a I-a, a II-a, a III-a, a IV-a, a VII-a și a VIII-a, cursurile vor începe de la 8.00, iar pentru clasele a V -a și a VI-a cursurile vor începe de la ora 11.00 sau 12.00.

Contractul de reabilitare al acestei școli este în valoare de 6,91 de milioane lei, fonduri

copyright © 2020 mesagerul.ro