Mesagerul.ro

Sala Transilvania invită sibienii la culturism, fitness și baschet, în octombrie

Sala Transilvania invită sibienii la culturism, fitness și baschet, în octombrie

Luna octombrie aduce noi evenimente sportive, la Sala Transilvania! În acest weekend sibienii vor putea lua parte la etapa finală a Campionatelor Naționale de Culturism

Luna octombrie aduce noi evenimente sportive, la Sala Transilvania! În acest weekend sibienii vor putea lua parte la etapa finală a Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness, iar spre finalul lunii fanii BC CSU Sibiu își vor putea susține favoriții la baschet, atât în Liga Națională, cât și în Cupele Europene. 

Începutul lunii octombrie aduce o super competiție de talie națională, la Sibiu! Este vorba de etapa finală a Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness – Cadeți, Juniori și Masters 2019, organizată în orașul nostru de Clubul Sportiv „Centurion”, în perioada 5-6 octombrie. Conform regulamentului de desfășurare, la această competiție pot participa numai sportivi din cadrul structurilor sportive din România afiliate la Federația Română de Culturism și Fitness, obiectivul principal fiind desemnarea unui câştigător la nivel naţional pentru fiecare categorie din cadrul campionatului şi a câştigătorului absolut (open-ului).

Peste 200 de sportivi își vor etala mușchii la Sibiu!

În cadrul competiţiei, sportivii participanţi își etalează fizicul în f

copyright © 2020 mesagerul.ro