Mesagerul.ro

Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu ȋși deschide porțile în acest weekend

Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu ȋși deschide porțile în acest weekend

Imaginile artiștilor fotografi din 41 de țări așteaptă publicul sibian în cadrul ediției din acest an a Salonului Internaţional de Artă Fotografică, an care

Imaginile artiștilor fotografi din 41 de țări așteaptă publicul sibian în cadrul ediției din acest an a Salonului Internaţional de Artă Fotografică, an care marchează 20 de ediții neîntrerupte. Evenimentul ȋși deschide porțile  duminică, 6 octombrie 2019, ora 12, la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Sibiu.

Ce face Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu pentru a ocupa un loc cu totul deosebit ȋn peisajul fotografiei românești? Răspunsul nu este deloc ușor. Cert este că toate lucrările expuse ediție după ediție conțin gânduri, trăiri, stări intense, cu seva izvorâtă dintr-un adânc strat freatic plin de talent și pasiune.

Frumusețea lucrărilor aflate pe simeze va încânta privitorii atât prin complexitatea compozițiilor, cât și prin efortul artiștilor fotografi de a pune în valoare farmecul și frumusețea vieții. Privite cu ochii sufletului, fotografiile alese trezesc sentimente greu de descris; speranța copilăriei, liniștea senectuții ori culoarea anotimpului devin trăiri efective ce înalță sufletul spectatorului.

Cu o

copyright © 2020 mesagerul.ro