Mesagerul.ro

Sărbătoare la Piața Volantă Transilvania. Astăzi împlinește șapte ani de existență

Sărbătoare la Piața Volantă Transilvania. Astăzi împlinește șapte ani de existență

Piața Volantă Transilvania împlinește astăzi șapte ani de la înființare. Cu ocazia acestui eveniment Consiliul Județean Sibiu a organizat un program special

Piața Volantă Transilvania împlinește astăzi șapte ani de la înființare. Cu ocazia acestui eveniment Consiliul Județean Sibiu a organizat un program special atât pentru producători, cât și pentru cei prezenți în piață.

Începând cu ora 10, membrii Consiliului Județean Sibiu s-au întâlnit în fața intrării principale a Sălii Transilvania, de unde a început turul pieței.

„Suntem în Piața Transilvania, un proiect al Consiliului Județean Sibiu care împlinește astăzi șapte ani, perioadă în care lucrurile au mers spre bine în sensul că am început cu un număr de 50 de producători și în prezent ne apropiem de 200, care vin în fiecare săptămână în această piață. Cei care vin pentru a se aproviziona de aici sunt din ce în ce mai mulțumiți pentru că oferta este bogată. Sunt multe produse de calitate, producători tradiționali, care rămân aproape de rețete vechi, care amintesc de ce făceau mamele și bunicile noastre”, a spus Marcel Constantin Luca, vicepreședinte CJ Sibiu.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro