Mesagerul.ro

Se schimbă vremea: Meteorologii anunță temperaturi de vară

Se schimbă vremea: Meteorologii anunță temperaturi de vară

Meteorologii anunță că în perioada următoare atmosfera va căpăta aspect de vară târzie, iar temperaturile vor crește din nou, inclusiv la Sibiu, la peste 20

Meteorologii anunță că în perioada următoare atmosfera va căpăta aspect de vară târzie, iar temperaturile vor crește din nou, inclusiv la Sibiu, la peste 20 de grade Celsius.

În orele următoare, vremea se va ameliora în toate zonele. În jumătatea de est a țării și la munte, mai pot apărea ploi slabe, locale, și vântul va fi alert, dar în rest, soarele va fi generos. Prin urmare, temperaturile maxime vor avea valori de la 17 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 26 de grade Celsius în sudul extrem.

Ultimele zile de septembrie vor fi ca de mijloc de vară. Duminică și luni, temperaturile vor trece de 20 de grade în toată țara, iar în regiunile sudice, vor depăși chiar și 30 de grade Celsius. În weekend, averse slabe vor apărea pe suprafețe restrânse din jumătatea de nord a țării, dar luni, aria ploilor se va extinde în regiunile vestice, nordice și centrale. Ploile vor veni însoțite de tunete și de fulgere, la fel ca vara.

Post-ul

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro