Mesagerul.ro

Șeful PSD Sibiu, despre programul propus de Orban: Au exclus turismul, e o crimă

Șeful PSD Sibiu, despre programul propus de Orban: Au exclus turismul, e o crimă

Liderul PSD Sibiu și ministrul demis al Turismului, Bogdan Trif, critică propunerea de program de guvernare a premierului desemnat Ludovic Orban, prin care se desființează

Liderul PSD Sibiu și ministrul demis al Turismului, Bogdan Trif, critică propunerea de program de guvernare a premierului desemnat Ludovic Orban, prin care se desființează Ministerul Turismului.

Trif consideră absența Ministerului Turismului din lista ministerelor propuse de liberalul Orban „un lucru extrem de grav”.

„Dacă românii au fost binecuvântați de Dumnezeu cu un pământ foarte bogat și cu niște peisaje extraordinare, actuala propunere de nou guvern a găsit de cuviință să desființeze Ministerul Turismului. În loc ca turismul să fie o prioritate națională, așa cum a fost în programul nostru de guvernare, ei au desființat Ministerul Turismului. Nici măcar nu se găsește nominalizat turismul. E undeva un capitol în așa-zisul program de guvernare”, a comentat Bogdan Trif.

Acesta a calificat programul propus de Ludovic Orban ca fiind unul „prin care se taie”. „Se taie voucherele de vacanță, care au fost principalul motor de dezvoltare a industriei turistice din România (…) Nu se spune nimic despre facilitățile fiscale. Noi am preluat un sector turistic cu cele mai mari taxe și

copyright © 2020 mesagerul.ro