Mesagerul.ro

Senatorul Mircea Cazan: ”M-am autoizolat la domiciliu, aștept echipa DSP”

Senatorul Mircea Cazan: ”M-am autoizolat la domiciliu, aștept echipa DSP”

Senatorul liberal Mircea Cazan s-a autoizolat la domiciliu după ce colegul său din Senat, Vergil Chițac, a fost depistat pozitiv la testul pentru Coronavirusul COVID-19.

Senatorul liberal Mircea Cazan s-a autoizolat la domiciliu după ce colegul său din Senat, Vergil Chițac, a fost depistat pozitiv la testul pentru Coronavirusul COVID-19. ”Sunt acasă, aștept echipa de la DSP să vină să-mi ia probe pentru test. Sunt coleg cu Vergil Chițac, am stat în aceeași bancă. Am participat și la întâlnirea pe care am avut-o pentru desemnarea candidaților la alegerile locale, să vedem ce va spune testul”, a declarat Mircea Cazan pentru Turnul Sfatului. ”Nu am absolut nimic, nu am niciun simptom, sunt într-o formă bună”, a mai precizat Cazan. Senatorul a anunțat că va rămâne în carantină la domiciliu pe parcursul a 14 zile și va efectua testul pentru a fi sigur că este sănătos.

Cazan s-a vindecat de malarie

Mircea Cazan a fost internat vara trecută la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș din București, după ce a fost unul din rarele cazuri de malarie din România. ”Am ieșit din spital, pot spune că m-am născut a doua oară. Nu e ușor să treci prin așa ceva, mai ales că e vorba de o boală rară la noi și a fost dificil de diagnosticat, în primul r

copyright © 2020 mesagerul.ro