Mesagerul.ro

Sibian violent arestat după ce și-a terorizat familia, în repetate rânduri, sub influența alcoolului

Sibian violent arestat după ce și-a terorizat familia, în repetate rânduri, sub influența alcoolului

Un sibian care și-a lovit și agresat familia în mai multe rânduri, în special când era băut, a fost arestat de polițiștii sibieni în cursul zilei de ieri. Este

Un sibian care și-a lovit și agresat familia în mai multe rânduri, în special când era băut, a fost arestat de polițiștii sibieni în cursul zilei de ieri.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Păuca, care a fost reținut ieri pentru 24 de ore de către polițiștii din Ocna Sibiului după ce, cu rea credință, a încălcat în mod repetat măsurile preventive dispuse în ordinul de protecție emis împotriva sa.

”În fapt, în data de 7 ianuarie, în jurul orei 19:35, Poliția Orașului Ocna Sibiului a fost sesizată despre faptul că un bărbat în stare de ebrietate este violent cu familia sa. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat părțile implicate, stabilind că un bărbat de 49 de ani, în stare de ebrietate, face scandal și și-a agresat fizic unul din cei trei copii minori, creând o stare de temere în familie”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Întrucât polițiștii au apreciat existența unui risc iminent la adresa soției și a celor trei copii minori, au emis un ordin de protecț

copyright © 2020 mesagerul.ro